До 28.01.22 приймаємо замовлення на
імпорт продукції. В Україні - 11.02.22.
УТОЧНІТЬ ДЕТАЛІ У МЕНЕДЖЕРА

Відділ оптових і роздрібних продажів

kyivstar+380 68 255-67-67    mts+380 95 668-00-69

skype info.olivka      gmail info.olivka@gmail.com

Центральний офіс

45005, м. Ковель, провулок Ватутіна, 9

Підбір по критеріях

Виробник
Об'єм
Тара

Змішана оливкова олія

₴199 за 1 од

Код товару: 0129

Виробник: ТМ «Goccia D’oro» (Італія)

Для чого використовують: для випічки, смаження, фритюру, гриля

Метод виробництва: суміш оливкової олії рафінованої і першого холодного віджиму

Тара: 1 л, залізна банка

Код товару: 0129
5/5
10 відгуків
Есть в наличии (Текст):
В наявності
₴826 за 1 од

Код товару: 0419

Виробник: ТМ «Goccia D’oro» (Італія)

Для чого використовують: для заправки салатів, випічки, смаження, фритюру, гриля

Метод виробництва: суміш оливкової олії рафінованої і першого холодного віджиму

Тара: 5 л, залізна банка

Код товару: 0419
5/5
9 відгуків
Есть в наличии (Текст):
В наявності
₴165 за 1 од

Код товару: 2324

Виробник: ТМ «L'Oleificio Toscano Morettini» (Італія)

Для чого використовують: для смаження, заправки салатів, застосування в народній медицині, косметологіідля випічки, смаження, фритюру, гриля

Метод виробництва: холодний віджим (суміш оливкової олії рафінованої і першого холодного віджиму)

Тара: 1 л, пляшка (скло)

Код товару: 2324
5/5
4 відгуки
Есть в наличии (Текст):
В наявності
₴163
₴143

Код товару: 2621

Виробник: ТМ «Goccia D’oro» (Італія)

Для чого використовують: для випічки, смаження, фритюру, гриля

Метод виробництва: суміш оливкової олії рафінованої і першого холодного віджиму

Тара: 500 мл, пляшка (скло)

Код товару: 2621
5/5
9 відгуків
Есть в наличии (Текст):
В наявності
₴238

Код товару: 2622

Виробник: ТМ «Goccia D’oro» (Італія)

Для чого використовують: для випічки, смаження, фритюру, гриля

Метод виробництва: суміш оливкової олії рафінованої і першого холодного віджиму

Тара: 1 л, пляшка (скло)

Код товару: 2622
5/5
5 відгуків
Есть в наличии (Текст):
Немає в наявності

Змішана оливкова олія торгової марки «Goccia D'oro» являє собою суміш олії першого холодного віджиму (20%) з рафінованою (80%). Така олія не піниться, не стріляє, не має яскраво вираженого запаху та смаку, а також не виділяє канцероген при нагріванні. Саме тому вона прекрасно підходить для смаження або готування страв у фритюрі.

Мікс з рафінованої оливкової олії + першого віджиму ідеально підходить для заправки овочевих салатів та випічки. Звичайно, така олія не має такої харчової цінності, як рафінована або нерафінована оливкова олія, але в ній присутні ті ж вітаміни та мінерали, тільки в меншій кількості.

Навіщо ж тоді змішують олію оливи, адже окремо придбати кілька видів олії набагато зручніше? До того ж, натуральну оліу оливи використовують тільки для заправки, а на рафінованій можна виключно смажити продукти. І як взаємодіють між собою ці дві різних за складом і способом отримання олії? По-перше, процес змішування олії дозволяє здешевити кінцевий продукт. Адже не всім по кишені придбати більш дорогу натуральну оливкову олію, а змішаний варіант коштує трохи дешевше. По-друге, поєднання рафінованої олії з нерафінованою продуктом дозволяє додати в заправку трохи більше вітамінів. Відомо, що процес рафінації «вбиває» корисні елементи, з яких складається олія. Додати в уже підданий термічній обробці продукт трохи натуральної олії не буде зайвим, і дозволить зберегти користь від його вживання. Крім того, при смаженні олія виділяє небезпечні речовини, а наявність в ній натуральних компонентів дозволяє трішки нейтралізувати цей процес. В результаті від смаженої їжі людина не отримає канцерогенів.

Остання причина змішування олії - чисто смакова. Відомо, що італійці дуже скрупульозно ставиться до процесу приготування їжі. Будь який інгредієнт, який використовується в кулінарії, для жителів цих країн повинен мати особливий смак та аромат, і замінювати їх іншими, аналогічні за властивостями, не варто, оскільки відразу ж втрачається унікальність та вишуканість страви. Тому з такого продукту, як оливкова олія, яка становить основу багатьох традиційних страв цієї країни, попит особливий. Вона повинна бути не просто якісною, але й мати особливі смакові та ароматичні властивості. При рафінації натуральний смак олії втрачається, і італійці не змогли залишити це просто так.

Саме додавання нерафінованої олії здатне надати заправці більш природний смак та аромат, які не вб'ють в процесі смаження їжі, а їжа, приготована на такій олії, буде більш приємною.

Змішана оливкова олія італійської компанії ТМ «Goccia D'oro» дає необхідну кількість вітамінів та мінералів, які відмінно усвояются організмом. Жири рослинного походження перешкоджають артритів, хвороб серця, допомагають зміцнити кісткову тканину, а також налаштувати травний процес.

Особливості застосування змішаної оливкової олії 

Всім відомо, що оливкову олію першого віджиму можна застосовувати для смаження страв, а рафінована олія не підходить для заправки салатів. Змішана олія поєднує в собі переваги цих двох видів заправок. Через процес рафінації в ньому, звичайно, відсутня харчова цінність, але вітаміни при цьому зберігаються, так що не варто боятися використовувати її для готування. Оскільки олія здебільшого складається з рафінованого продукту, то його буде добре використовувати для смаження, наприклад, у фритюрі. Смажити можна абсолютно все - від м'яса до овочів, від риби до інших морепродуктів. При цьому зважаючи на вміст нерафінованої оливкової олії, в їжі будуть зберігатися і багато корисних речовин, так що така їжа не зашкодить здоров'ю.

Імпорт нерафінованої та рафінованої оливкової олії 

Олива - це дерево, яке в диких умовах зростає всього в декількох країнах. Так, зустріти його зростаючим в горах можна в Іспанії, Італії та Греції. Саме в цих країнах століттями займаються виготовленням якісної оливкової олії за старовинними рецептами. В Україні можна отримати тільки імпорт олії, і найбільш якісний товар легко відшукати в інтернет-магазині «Оливка». Магазин безпосередньо працює з італійськими постачальниками «золотого продукту», тому можна не сумніватися ні в якості самої олії, ні в належних умовах його зберігання до відправки покупцям. В онлайн-магазині можна придбати олію різних видів за доступними цінами, а також інші продукти італійського виробництва, які отримують шляхом змішування олії оливи з іншими продуктами - наприклад, соуси, оцти і т.д. Купити олію під замовлення можна як оптом, так і в роздріб. Доставка обраних товарів не буде проблемою, оскільки отримати масло екстра-класу можна у всіх містах нашої країни - в Києві, Житомирі, Чернігові, Сумах, Харкові, Полтаві, Луцьку, Рівному, Львові, Ужгороді, Хмельницькому, Івано-Франківську, Чернівцях, Вінниці, Дніпропетровську, Запоріжжі, Кіровограді, Херсоні, Тернополі, містах Донецької та Луганської областей.

Ціни на змішану оливкову олію 

Ціна оливкової олії на сайті «Оливка» стартує від 110 гривень за пляшку. При цьому можна вибрати з різних видів олії, і придбати цей продукт окремо, або в складі продуктового набору. Купити змішану оливкову олію варто любителям нових поєднань смаків та бажаючим отримати максимальну користь від продукту. Примітно, що вартість такої олії набагато нижче, ніж вартість більш натурального продукту. Наявність в заправці 20% натуральної олії оливи робить його не менш корисним, тому її сміливо можна купувати для термічної обробки їжі.

Купити рафіновану Оливкову Олію + першого віджиму можна в 2 кліка в онлайн-магазині «Оливка». З питань оптових поставок елітної змішаної оливкової олії звертайтеся до менеджера компанії.

5.00 5 25

Вкажіть Ваші контакти

Ваша заявка успішно прийнята!

Протягом 15 хвилин
з Вами зв'яжеться менеджер.

Дякуємо за Довіру)

Call POPup form